Sign In

News

Kaimann expanderar sin verksamhet i Sverige

Header Slider Images

Kaimann expanderar sin verksamhet i Sverige

Kaimann GmbH, utvecklare av toppmodern teknik inom elastomerisoleringsprodukter, representerar en konsekvent utveckling och förbättring. Detta gäller inte bara på sina produkter, men också till sin kundservice. För att ytterligare förstärka denna utveckling på den växande svenska marknaden, öppnar Kaimann ett nytt kontor i Stockholm. Tre nya medarbetare förväntas att börja arbeta i Solna Business Park den 1 oktober. "Det är viktigt för oss att representeras av vårt eget storleksanpassade lag i Sverige, eftersom detta lag kommer att kunna ge våra kunder skräddarsydd och detaljerad rådgivning, samt stöd i sina respektive nationella språk" förklarade ägare och VD G.J. Kaimann.

Fortsatt tillväxt i Sverige

Tillväxt och utveckling av den tekniska existensen: I Solna Business Park, en av de mest modernaste kommersiella centrum i Sverige som ligger norr om Stockholms mittpunkt, har Kaimann hittat de bästa förutsättningarna för att förverkliga sin vision. "Vi vill utöka vår goda position ytterligare på den internationella marknaden för elastomerisoleringsprodukter. Det aktuella koncentrationssteget bidrar till att göra denna plan till verklighet”, säger G.J. Kaimann. Återförsäljare och intressenter kan kontakta Kaimanns svenska team på 08-578 77 256 och info.se@kaimann.com för stöd, mötesbokningar och beställningar. Tack vare nybyggandet av ett automatiserat logistikcenter och avancerade produktionsanläggningar för elastomerisoleringsprodukter i Hövelhof, Tyskland, kommer den globala isoleringsspecialisten i framtiden att kunna etablera och förse sina kunder i Sverige med de efterfrågade produkterna, säkert och tillförlitligt ännu snabbare. "Under de senaste månaderna har vi specifikt investerat i de områden som direkt gynnar våra kunder, såsom, effektiv produktion, innovativ logistik, smart processoptimering och med lokala relationer för att erbjuda våra kunder professionellt stöd. Denna inställning gör oss till en bra servicepartner för våra internationella kunder", säger en övertygad G.J. Kaimann.

Produktlösningar med högsta kvalitet

I Sverige, erbjuder företaget marknadsspecifika produktlösningar för ett brett spektrum av tillämpningar med Kaiflex isoleringssystem som används i hushållstillämpningar, i industriproduktioner, i livsmedelsindustrier, bland kemikalier läkemedel och tung industri, samt skeppsbygge. Produkterna i dessa områden ger bättre brandskydd, ökad energieffektivitet och mer behaglig akustik samt skyddar mot korrosion. Med sitt mångsidiga Kaiflex KK sortimentet, som för övrigt har mycket goda isolerande värden och graderade rök-klasser som uppfyller höga moderna krav, erbjuder Kaimann en sofistikerad och teknisk isolering.

Kairopak, för en hög grad av anpassning

"På Kaimann, stannar inte innovation med produktens kvalitet. Med vårt nya Kairopak förpackningssystem, har vi även möjlighet att erbjuda våra svenska kunder viktiga logistiska fördelar," säger G.J. Kaimann. Köpmän och isoleringsansvariga drar därför en större vinst från fler varor och mindre volym jämfört med nuvarande förpackningar. Kairopak ger mer utrymme, större säkerhet, mer frigjord kapital, större flexibilitet, mer tid och större vinst. "Kairopak är ett förpackningssystem som fokuserar särskilt på fördelarna för kunden. Våra förpackningar är anpassade till standardpalldimensioner. Kartongerna är också täckta av en väderbeständig foliering vilket möjliggör att de kan lagras tillfälligt utomhus samtidigt som den bibehåller produktkvaliteten. Folieringen skyddar inte bara mot vind och väder, den gör det också möjligt att tillämpa anpassade märkningar på förpackningen”, säger G.J. Kaimann.

Teasertext for results and related content
Kaimann expanderar sin verksamhet i Sverige

Images

Thumbnail for news overview
Background for Infoboxes
Thumbnail for related content

Related Content

Tagging columns

Products
 
Countries
SWE - sv
Attributes
 
Test Methods
 
Application Areas
 
Tags
Offline
Topics
Company

Technical columns

Article Date
10/12/2015
Target
news