Sign In

News

Kaiflex KKplus s2

Header Slider Images

Tack vare KaiCene-teknologin ger Kaiflex KKplus s2 isolermattorna ett utmärkt brandskydd

I juni 2015 presenterade Georg Josef (Jürgen) Kaimann, ägare och VD på Kaimann GmbH, den nya isolerprodukten som han själv beskriver som ”vårt ultimata val för säkert brandskydd och förbättrad energieffektivitet”. Nu är den nya produkten Kaiflex KKplus s2 redo för tillverkning och lansering. Tack vare den patentsökta KaiCene-teknologin är KKplus s2 isolermattorna nu för första gången tillgängliga utan ytbeläggning från 6mm till 32mm med ett betydligt mycket bättre rökbeteende. De obegränsad rökutveckling i överensstämmelse med den Europeiska brandklassificeringen B-s2, d0 bidrar Kaiflex KKplus s2 till förbättrad brandsäkerhet genom att hjälpa till att hålla utrymningsvägarna synliga samt genom att reducera risken för kvävning och förgiftning. Detta är ett resultat av en skräddarsydd kombination av ingredienser tillsammans med den privatägda Kaimann-blandningsteknologin som möjliggör tillverkning av konsistent kvalitet i form av brandsäkra och energieffektiva isoleringsprodukter.

”Efter att ha förhandsvisat produkten under det internationella forumet för experter, Kaimann Forum, har vi äntligen nått en till milstolpe med denna produkt som nu är redo för tillverkning och lansering”, säger Jürgen Kaimann och fortsätter: ”installatörer och tekniska konsulter runt om i världen kommer att kunna dra nytta av fördelarna med Kaiflex KKplus s2”.


Säker och flexibel

Produkten har densitet på 65 kg/m³ vilket är hög för produkter såsom Kaiflex KKplus s2. Du monterar Kaiflex KKplus s2 snabbt och effektivt samtidigt som du spara material. Kaiflex KKplus s2 ger ett långsiktigt och lätthanterbart skydd mot energiförluster. Med lambdavärde på λ ≤0,038 W/(m·K) vid 0°C har Kaiflex KKplus s2 isolermattan en hög termisk verkningsgrad vilket gör den till en effektiv värmeisoleringsprodukt. Produkten skyddar effektivt mot både kondensbildning och rörkorrosion. De stängda cellerna utgör en pålitlig vattenångbarriär, förhindrar fuktintrång och gör produkten till en långsiktigt pålitlig isolerlösning vars isolerförmåga förblir samma under hela installationens livslängd. Denna flexibla isolerprodukt kan användas på en rad olika installationer och i ett flertal olika projekt. Tack vare produktens anti-mikrobiella och ljudreducerande egenskaper samt damm- och fiberfria struktur är Kaiflex KKplus s2 lämplig att användas på hälsovårdsanläggningar samt i offentliga, kommersiella och industriella byggnader.

 

Teasertext for results and related content
Dämmstoffplatten KKplus s2 von Kaimann bieten dank KaiCene-Technologie mehr Schutz im Brandfall.

Images

Thumbnail for news overview
Background for Infoboxes
Thumbnail for related content

Related Content

Tagging columns

Products
 
Countries
SWE - sv
Attributes
 
Test Methods
 
Application Areas
 
Tags
NoSelector
Topics
Products

Technical columns

Article Date
11/18/2015
Target
news