Sign In

News

Facktemablogg teknisk isolering

Header Slider Images

Kaimann blogg ger värdefulla användningstips när det gäller teknisk isolering

Som en av de ledande tillverkarna inom området elastomer-isoleringsmaterial utvecklar Kaimann GmbH innovativa material för optimal teknisk isolering inom olika tillämpningsområden. För att ge sina partners och kunder en omfattande inblick i nuvarande marknadsutveckling, trender och utmaningar inom isoleringsindustrin, har bolaget lanserat sin egen blogg "Teknisk isolering". Med denna blogg stöder Kaimann sina arkitekter, planerare, handlare och isolerare på jobbet, ger värdefulla tips och information om viktiga branschfrågor, som t.ex.: konstruktion med låga utsläpp, Green-Building eller dricksvattenhygien.

”Till våra lösningsorienterade produkter, som uppfyller gällande lagliga och marknadsmässiga krav, har vi hos Kaimann även en allsidig service för kunder och partners. Med vår blogg uppmärksammar vi utmaningarna vid planering, konstruktion och isolering och erbjuder professionella lösningar i kombination med lämpliga isoleringsmaterial”, förklarar Georg Josef (Jürgen) Kaimann, CEO - Verkställande direktör av Kaimann GmbH.

Förutom juridiska aspekter och rättsliga ramvillkor för installation av isoleringsmaterial, ger vi även värdefulla tips för bearbetning av Kaiflex produkter. Här står tillämpningsrelevanta ämnen på schemat, som korrekt isolering av ventilationssystem i byggnader, effektivitetsberäkning av isoleringsmaterial, kondensförhindrande, ljudisolering och korrosion.

Du hittar bloggen under www.kaimann.com/se-se/blog-technical-insulation och den behandlar varje månad intressanta nyheter från byggbranschen och isolering.

Teasertext for results and related content
Kaimann blogg ger värdefulla användningstips när det gäller teknisk isolering.

Images

Thumbnail for news overview
Background for Infoboxes
Thumbnail for related content

Related Content

Tagging columns

Products
 
Countries
SWE - sv
Attributes
 
Test Methods
 
Application Areas
 
Tags
Service
Topics
Service

Technical columns

Article Date
12/4/2018
Target
news