Sign In

News

Kaiflex Protect R

Header Slider Images

Kaiflex Protect R: Protecţie sigură în cazul solicitărilor mecanice

Viitorul este gri. Nu sună tocmai pozitiv, dar în izolarea industrială nu se pune accent pe varietatea de culori, ci pe performanţe: Kaiflex Protect R este cel mai modern înveliş de protecţie flexibil pentru materialele izolante din mediile critice. Cu o reţetă îmbunătăţită, este disponibil acum şi în gri.

Kaiflex Protect R se bazează pe elastomer extrem de reticulat şi este superior altor aşa-numite cladding-uri polimerice în privinţa punctului mecanic (rezistenţă la rupere şi străpungere), protecţiei contra incendiilor (LOI >65) şi durabilităţii pe termen lung. Cladding-urile polimerice trebuie să protejeze materialul izolant situat dedesubt împotriva influenţelor mediului – cum ar fi radiaţiile UV şi gazele industriale - şi împotriva leziunilor mecanice. Conductele şi instalaţiile industriale se caracterizează prin intervale de temperatură mult mai mari în comparaţie cu instalaţiile normale. De aceea, izolaţia de pe aceste instalaţii se contractă la frig şi se dilată la căldură, într-o mare măsură. De aceea, trebuie să urmeze un înveliş capabil să fie solicitat dinamic, altfel se ajunge la drapaje/căderi ale faldurilor sau ovalităţi (mantaua „nu este în formă“) sau chiar la fisuri. Dacă mantaua protectoare nu este supus unei expansiuni, atunci materialul izolant aflat dedesubt poate fi distrus, sau corodoanele de sudură ale mantalei pot plesni. Kaiflex Protect R, ca folie, bazată pe elastomer pur, garantează, spre deosebire de materialele termoplastice existente sau de cele pur termoplastice, o expansiune uniformă şi, mai ales, revenirea la nivelul iniţial.

Kaiflex Protect R poate fi tăiat, lipit şi sigilat uşor cu produsele Kaiflex şi, asamblate corespunzător, oferă un excelent efect de barieră de vapori.​

Teasertext for results and related content
Protecţie sigură în cazul solicitărilor mecanice

Images

Thumbnail for news overview
Background for Infoboxes
Thumbnail for related content

Related Content

Tagging columns

Products
 
Countries
ROU - ro
Attributes
 
Test Methods
 
Application Areas
 
Tags
 
Topics
Products

Technical columns

Article Date
11/4/2014
Target
news