Sign In

News

Kaiflex 60/80/100

Header Slider Images

Kaiflex 60/80/100: Izolaţie crescută, mai puţine straturi, montaj mai rapid


 

Izolaţia termică este una dintre cele mai bune metode pentru a economisi energie şi pentru a împiedica îngheţarea instalaţiilor. Dar când condiţiile sunt aşa de extreme, încât nu este suficient un singur strat de izolaţie? Kaimann are un răspuns simplu: Să fie mai gros!

Până de curând, producţia continuă şi uniformă, din punct de vedere calitativ, a materialelor izolante din spumă elastomerică cu o grosime a peretelui de peste 50 mm era de neimaginat, dar datorită metodelor de fabricaţie şi de dezvoltare ultramoderne şi precise de la Kaimann, această limitare a grosimii stratului izolant pentru Kaiflex ţine doar de domeniul trecutului. Kaiflex există acum cu grosimi de 60, 80 şi chiar 100 mm!

Aplicarea mai multor straturi izolante reprezintă un consum de timp preţios. Reducerea timpului de montare constituie una din principalele abordări pentru dezvoltarea Kaiflex 60/80/100: Economisirea de timp şi cheltuieli este evidentă.

Mai ales pentru locurile greu accesibile, timpul de montare este limitat, dar şi deosebit de scump. Kaiflex 60/80/100 oferă aici performanţe optime prin combinaţia sa de proprietăţi izolatoare şi eficienţă în privinţa costurilor.

Producţia de materiale izolante din cauciuc cu o structură celulară uniformă, fină şi de calitate constantă presupune o înţelegere aprofundată a proceselor fizice şi chimice. Aceste cerinţe adresate producătorului cresc progresiv în cazul straturilor izolatoare cu grosimi de peste 50 mm. De aceea, au fost solicitate toate departamentele tehnologiei de fabricaţie Kaimann: La începutul liniei de producţie, aceasta a însemnat reproiectarea şi reconstrucţia capetelor de extrudare, pentru a putea reduce debitul de material semnificativ de mare. În următoarea etapă a trebuit să se ajusteze complet uriaşele cuptoare de vulcanizare pentru a genera, exact la momentul potrivit, cantitatea de energie exact potrivită în punctul exact potrivit din material. Fără o astfel de precizie nu s-ar putea realiza celulele fine, uniforme din spumă, în cazul izolaţiei groase.

 

Kaiflex este şi rămâne pentru compania Kaimann tehnologia de vârf, din nou îmbunătăţită prin decizia de a se ajunge la grosimi ale izolaţiei de 60, 80 şi 100 mm.​

Teasertext for results and related content
Izolaţie crescută, mai puţine straturi, montaj mai rapid

Images

Thumbnail for news overview
Background for Infoboxes
Thumbnail for related content

Related Content

Tagging columns

Products
 
Countries
ROU - ro
Attributes
 
Test Methods
 
Application Areas
 
Tags
Offline
Topics
Products

Technical columns

Article Date
11/4/2014
Target
news