Sign In

​​​​

Corporate Information

Istoria societăţii Kaimann

Header Slider Images

Kaimann - Istoria unei companii dinamice cu forţă inovatoare în domeniul materialelor izolante pe bază de elastomeri

Identificăm întotdeauna cea mai bună soluție pentru clienții noștri – pornind de la această abordare clară, Kaimann dezvoltă idei inovatoare și garantează o perfecţionare continuă. Producem materiale izolante pe bază de elastomeri, care respectă cele mai înalte exigenţe și definesc standarde în ceea ce privește eficiența energetică, precum și protecția împotriva incendiilor, fonoizolaţia și prevenirea coroziunii.

Viziunea noastră a fost întotdeauna: Kaimann va produce cele mai bune materiale flexibile de izolație din cauciuc din întreaga lume. Pentru a transforma în realitate această viziune, ne concentrăm asupra clienților noștri, cu rafinarea şi optimizarea proceselor şi a tehnologiilor de producție, precum și direct a materialelor noastre de izolare, a ambalajului și a procedurii de expediere a acestora. Acolo unde procesele își ating limitele, depunem toate eforturile pentru a le depăşi şi pentru a identifica noi soluții - baza pentru produsele și serviciile de înaltă calitate.

 

Cu 320 de angajați, Kaimann GmbH este unul dintre principalii furnizori de tehnologie și soluţii de inovare în domeniul materialelor de izolație pe bază de elastomeri. În calitate de companie a grupului Saint-Gobain, dispunem în peste 50 de țări de un portofoliu extins de materiale izolante pe bază de elastomeri pentru o gamă largă de aplicații, acestea fiind folosite în următoarele sectoare: soluţii tehnice pentru clădiri, producţie industrială, industria alimentară, industria chimică şi farmaceutică și grea, precum şi sectorul petrolului și al gazelor.


 

Viziune ambițioasă și perfecţionare continuă

De la înființarea societății de către Wilhelm Kaimann în Hövelhof în anul 1959 ne-am transformat într-un timp foarte scurt dintr-o firmă specializată cu asociat unic într-o companie de renume internațional. În anul 2003, Jürgen Kaimann a preluat conducerea companiei și a devenit imaginea acesteia. În mandatul său, Kaimann GmbH și-a dezvoltat un renume la nivel mondial prin soluții cu grad inovator remarcabil și o calitate exemplară a produselor.


 

Creștere globală, noi segmente

Societățile din grupul Saint-Gobain proiectează, produce și distribuie materiale și soluții pentru construcții, transport, proiecte de infrastructură și aplicații industriale. Prin includerea în acest grup în anul 2018 s-a pus temelia pentru a continua extinderea potențialului societății în domeniul izolaților tehnice și pătrunderea în noi segmente atractive și în regiuni de creștere globală. În calitate de producător de top și distribuitor de soluții durabile în sectorul izolațiilor, Saint-Gobain este singura societate din lume care poate să ofere clienților săi gama de produse inovatoare și eficiente, care pot fi utilizate în aproape orice plajă de temperatură.


Procese optime de producție pentru produse adaptate perfect cerinţelor

În calitate de dezvoltator de tehnologii moderne, ne perfecţionăm continuu procesele și produsele. Pentru a putea oferi clienților noștri soluții personalizate și flexibile, ne-am asumat și proiectarea și execuţia echipamentelor. Linia noastră de producție permite ca fabrica Kaimann să fie una dintre cele mai avansate și moderne instalații de producție pentru materiale izolante pe bază de elastomeri. Tehnologia inteligentă a instalațiilor asigură fabricarea tuturor produselor în mod eficient și la o calitate constantă.

 

 

​​O componentă esențială a producției noastre rentabile și de viitor este reprezentată de tehnologia pe bază de granule, utilizată în fabrica noastră din Hövelhof. Am reușit în acest context să depășim limitele fizice ale producției de materiale izolante, să oprim procesul de producție în anumite etape și să transformăm materialul în granule de cauciuc. Acest demers previne reacția timpurie a substanțelor și crește calitatea produselor fabricate. Graţie activităţii suplimentare de precizie, am eliminat aproape complet „efectul de contracție” post-producție. Această tehnologie și gestionarea proceselor de producție ne permit să fabricăm produse de înaltă calitate în dimensiuni precise.


 

Servicii de înaltă calitate pentru client

Pentru cel mai bun serviciu posibil am dezvoltat un concept inovator de logistică și ambalare care simplifică și accelerează semnificativ transportul, depozitarea, livrarea și manipularea pentru clienții noștri. Centrul nostru de logistică complet automatizat, cu locuri pentru 20.000 de paleți, asigură o aprovizionare rapidă, fiabilă și flexibilă a partenerilor Kaimann din întreaga lume. Un nivel foarte ridicat de standardizare și automatizare a ambalajelor, în combinație cu tehnologia de ultimă generaţie de depozitare cu rafturi înalte asigură un serviciu fiabil, compact, economic și eficient


Viitorul în vizor

Procesele de producție, ambalajul și logistica: îmbunătățind continuu aceste trei domenii, le putem oferi clienților noștri mari beneficii, siguranță și flexibilitate. Îi ascultăm și ne punem în practică expertiza și creativitatea – toate acestea pentru a ne sprijini clienții în atingerea obiectivelor lor.

Teasertext for results and related content
Kaiman concepe, de peste 50 de ani, produse destinate viitorului, fără a scăpa însă din vedere lecțiile trecutului.

Images

Thumbnail for news overview
Background for Infoboxes
Thumbnail for related content

Related Content

Tagging columns

Products
 
Countries
ROU - ro
Attributes
 
Test Methods
 
Application Areas
 
Tags
 

Technical columns

Target
corporate
Footer Link
 
Footer Link Name