Sign In

News

Extindere consecventă a sistemului premium de izolaţie

Header Slider Images

Sistem de izolaţie cu înaltă rezistenţă la incendiu Kaiflex KKplus acum cu colier izolant Kaiflex RT-KKplus s1/s2

Pentru a putea asigura o siguranţă ridicată a persoanelor în caz de incendiu, trebuie ca întregul concept planar să ia în considerare tematica de evitare resp. de reducere a fumului. Aceasta înseamnă referitor la materialele izolatoare folosite într-o clădire, că acestea nu trebuie să fie numai rezistente la foc, ci şi să producă pe cât posibil mai puţin fum în caz de incendiu. Proiectanţii şi unităţile de prelucrare îşi asumă în acest sens o mare responsabilitate. În calitate de dezvoltator de tehnologii moderne în domeniul materialelor izolatoare elastomere, pentru Kaimann reprezintă o importanţă majoră să ofere întotdeauna soluţii complet inteligente, care să se ridice la nivelul acestei responsabilităţi. Din acest motiv, Kaimann a extins sistemul inovativ Kaiflex KKplus cu colier izolant aferent Kaiflex RT-KKplus s1/s2.

Odată cu Kaiflex KKplus s1, Kaimann a adus pe piaţă un sistem de izolaţie cu înaltă rezistenţă la foc şi cu dezvoltare aproape nulă de fum. Plăcile sistemului s1 sunt considerate, datorită INCERAM Cladding ca fiind „protectoare active împotriva incendiilor“. Datorită noii tehnologii patentate KaiCene, tuburile ating chiar şi fără acoperire clasa europeană de fum s1. Din acest motiv Kaiflex KKplus s1 este potrivit în mod special pentru izolarea de clădiri, în care se impun cele mai înalte cerinţe din punct de vedere al protecţiei persoanelor şi împotriva incendiilor. Datorită unei dezvoltări extrem de reduse de fum, potrivit clasei europene B/BL-s2, d0, Kaiflex KKplus s2 contribuie în mod deosebit la protecţia persoanelor: Căile de evacuare rămân vizibile, pericolul de asfixiere şi de intoxicare este redus în mod considerabil.

Protecţie sigură împotriva incendiilor prin intermediul tuturor componentelor sistemului

 

 
Aceleaşi sunt valabile şi pentru noul colier izolant Kaiflex RT-KKplus s1/s2: Mulţumită INCERAM-Cladding, Kaiflex RT-KKplus s1/s2 oferă o dezvoltare foarte redusă de fum şi o înaltă rezistenţă la foc. Astfel, colierele izolante vin să completeze în mod optim sistemul premium de izolaţie Kaiflex KKplus. Sistemul Kaiflex KKplus s1 resp. Kaiflex KKplus s2 îndeplineşte astfel prin BL-s1, d0 resp. BL-s2, d0 indicaţiile europene stricte cu privire la fum.

În acest sens se utilizează o combinaţie de segmente de armare din spumă PUR/PIR extrem de rezistentă la presiune, ce sunt incorporate în materialul izolator Kaiflex KKplus şi sunt protejate prin cămaşa extrem de robustă INCERAM. Colierele izolante, la fel ca şi produsele Kaiflex KKplus, oferă o soluţie de încredere în vederea evitării formării punţilor termice, evitând concomitent şi coroziunea conductelor. Prin intermediul barierei antivapori integrată şi a îmbinărilor autocolante se atinge la întreg sistemul o decuplare termică de încredere precum şi performanţe ridicate de lungă durată.

 

 
Din programul suplimentar face parte şi adezivul special Kaiflex 415plus precum şi lipirea inteligentă la îmbinări Kaifix ECplus. Adezivul special Kaiflex 415plus este special creat pentru lipirea de Kaiflex KKplus: Acesta prezintă o dezvoltare redusă de fum şi o duritate finală ridicată. Cu ajutorul Kaiflex ECplus este posibilă o modalitate de lipire deosebit de confortabilă şi concomitent ecologică, un sistem compus din material portant R-FORCE acoperit cu SK în vederea lipirii rapide a îmbinărilor.


Avantaje suplimentare ale sistemului de izolaţie Kaiflex KKplus pe scurt

Sistemul premium de izolaţie de la Kaimann împiedică în mod cert şi pe termen lung formarea apei de condens şi coroziunea conductelor. Kaiflex KKplus s1 îşi pune, datorită valorii lambda λ 0,038 W/(m·K) înalta eficienţă termică la încercare.

Cu valori lambda de λ 0,033 W/(m·K) (format tubular) şi λ 0,038 W/(m·K) Cu valori lambda de λ ≤0,033 W/(m·K) (format tubular) şi λ ≤0,038 W/(m·K) (formă de placă), Kaiflex KKplus s2 îndeplineşte fără probleme cerinţele termice impuse în vederea unei izolări termice foarte bune. Mulţumită tehnologiei KaiCene, plăcile Kaiflex KKplus s2 prezintă o densitate brută mai mică şi astfel un efect de izolaţie îmbunătăţit în comparaţie cu alte produse cu degajare redusă de fum. Un alt avantaj îl reprezintă prelucrarea facilă: Plăcile izolatoare echipate cu tehnologia KaiCene sunt montate în premieră fără aplicarea unui strat de acoperire, putând fi astfel mai uşor manevrabile.

Teasertext for results and related content
Sistem de izolaţie cu înaltă rezistenţă la incendiu Kaiflex KKplus acum cu colier izolant Kaiflex RT-KKplus s1/s2.

Images

Thumbnail for news overview
Background for Infoboxes
Thumbnail for related content

Related Content

Tagging columns

Products
 
Countries
ROU - ro
Attributes
 
Test Methods
 
Application Areas
 
Tags
 
Topics
Products

Technical columns

Article Date
10/5/2018
Target
news