Sign In

News

Kaiflex HFplus s2

Header Slider Images

Material izolator Kaiflex HF lipsit de halogeni, disponibil acum în clasa de degajare fum s2

Kaimann a realizat prin Kaiflex HFplus s2 un sistem izolator pentru izolaţii tehnice lipsite de halogeni destinate aplicaţiilor din construcţii, industriale şi speciale, care oferă concomitent atât siguranţă maximă în caz de incendiu cât şi protecţie de încredere împotriva coroziunii. Elastomerul lipsit de halogeni este ideal pentru izolarea conductelor din oţel inoxidabil, care îndeplineşte chiar şi la solicitări maxime toate standardele de siguranţă.

Prin clasa de degajare de fum s2, Kaiflex HFplus s2 se conformează prevederilor europene foarte exigente în materie de incendii şi degajare de fum. Sistemul de izolaţie nu are în componenţă PVC, cloruri şi materiale de protecţie împotriva flăcărilor cu conţinut de brom. În funcţie de configuraţie, corespunde cu Green Building Standard, putând fi astfel utilizat fără rezerve în construcţiile ecologice.

Sistem complet sigur pentru izolarea fără halogeni

Pentru ca proiectanţii şi executanţii să poată fi asiguraţi, Kaimann asigură compatibilitatea tuturor componentelor ce intră în componenţa sistemelor de izolaţie. Procedura de certificare în vederea atestării claselor europene de incendiu şi de degajare de fum se află în curs de finalizare. Adezivul special, fără halogeni, Kaiflex 494 HF a fost dezvoltat special pentru o lipire de Kaiflex HFplus, cu o putere adezivă iniţială foarte ridicată. Adezivul deosebit de confortabil şi concomitent ecologic pentru îmbinări Kaifix EC HF permite o lipire rapidă la îmbinări a materialelor tubulare. În acelaşi mod impresionează printr-o manevrabilitate uşoară şi colierul izolant Kaifix PS HF, ce face parte din sistem. Datorită tehnologiei patentate R-FORCE nu mai este necesară inserţia de rigidizare. Materialul este în acelaşi timp rigid şi suficient de flexibil, pentru a reprezenta de unul singur o izolaţie putând facilita montajul prin proprietăţile sale de compensare a toleranţelor precum şi prin închiderea practică printr-un click.

La montajul facil contribuie şi dimensiunea avantajoasă de 1,20 m, în care sunt disponibile plăcile sau tuburile. În plus, aceasta asigură o depozitare cu economie de spaţiu, transport flexibil - la cerere chiar din partea Kaimann direct pe şantier - şi manevrare facilă la faţa locului.

Teasertext for results and related content
Material izolator Kaiflex HF lipsit de halogeni, disponibil acum în clasa de degajare fum s2

Images

Thumbnail for news overview
Background for Infoboxes
Thumbnail for related content

Related Content

Tagging columns

Products
 
Countries
ROU - ro
Attributes
 
Test Methods
 
Application Areas
 
Tags
 
Topics
Products

Technical columns

Article Date
10/9/2018
Target
news