Sign In

Kaivenience
Reglarea limitelor de zgomot – cu sisteme de izolanţi fonice Kaimann

Product

Kaivenience

Body text (for non PDB products only!)

Kaivenience contribuie în mod semnificativ la izolarea fonică a țevilor de apă uzată, de apă reziduală, precum celor pluviale și respectă solicitările specificațiilor tehnice. Kaivenience este adecvată la izolarea fonică a țevilor din material plastic și din fontă, asigură decuplarea vibrațiilor zgomotului de sunet de corp și deasemenea absoarbe zgomotul sunetului aerian.

Baza a sistemului multistrat de protecție antizgomot Kaivenience, este un material izolant fonic, care combinată cu diverse tipuri de folie acoperitoare, este adecvată pentru a fi utilizată în interiorul și exteriorul clădirilor, în special pentru izolarea fonică a țevilor de apă uzată și pluvială. La un sistem pluvial ușoară din plastic, la un debit de apă de 2 l/s, cu izolantul fonic Kaivenience poate fi obținută un nivel de reducere a zgomotului, de 15 dB(A) în spațiul unde țeava este instalată și de 18 dB(A) în spațiul din spatele peretelui de instalare.

Având doar 5 mm sau 10 mm grosime, această soluție dezvoltată de Kaimann, este mai subțire decât alte sisteme și este potrivită chiar și pentru spații foarte înguste.

De exemplu, în cazul în care țeava este în ghenă îngustă sau aproape de peretele casei condusă, cu acest material subțire și foarte flexibilă poate fi rapid și ușor izolată țeava - sau poate fi chiar utilizată în cadrul lucrărilor de renovare.

  • Izolarea fonică a sistemelor de canalizare, pluviale şi apă reziduală cu sisteme izolante multistrat
  • Izolarea eficientă fonică şi atenuarea acustică măreşte valoarea clădirii, creşte productivitatea şi gradul de comfort a utilizatorilor, între timp reduce riscurile de sănătate induse de stres
  • Montaj simplu-fiabilitate mărită
  • Suprafață netedă, impermeabilă și ușor de curățat, protejează împotriva deteriorării mecanice
Teasertext for results and related content
Kaivenience contribuie în mod semnificativ la izolarea fonică a țevilor de apă uzată, de apă reziduală, precum celor pluviale și respectă solicitările specificațiilor tehnice.

Images

Thumbnail for sliders
Background for Infoboxes
Thumbnail for related content

Product Overview fields

Related Content

Tagging columns

Product ID
Kaivenience
Product category
coverings
Attributes
 
Countries
ROU - ro
Polymer
 
Test Methods
 
Application Areas
 
Tags
 

Technical columns

Target
products/elastomeric-foams-special-application/benefits
Footer Link
 
Footer Link Name