Sign In

Kaifoam PE
Economisirea efectivă a energiei și protecția conductelor

Product

Kaifoam PE

Body text (for non PDB products only!)

Kaifoam PE este o izolație din polietilenă de înaltă calitate, ușor de prelucrat, pentru instalațiile de încălzire și sanitare. Are coeficient de conductibilitate termică scăzută, astfel reduce pierderile de energie și emisiile de CO2 în mod eficient. Izolantul montat pe conductele de apă rece potabilă previne formarea condensului aparent.

Kaifoam PE-RO este o izolație de polietilenă coextrudată cu o folie polimerică rezistentă. Datorită suprafeței sale robuste, Kaifoam PE-RO este ideal pentru izolația conductelor îngropate în perete și pardoseală. Minimalizează pierderile de energie, reduce în mod eficient transmiterea sunetului și împiedică în mod eficient formarea de condensului montată pe conductele îngropate.

Kaifoam PE-DH și Kaifoam PE DHplus sunt izolanti coextrudate din polietilenă de înaltă calitate, care pot fi în special utilizate, pentru izolarea conductelor de încălzire îngropate în pardoseli. Ambele izolanţi sunt caracterizate prin minimalizarea eficientă a pierderilor de energie, folia robustă coextrudată pe tuburile izolante, oferă o protecție suplimentară împotriva deteriorărilor mecanice în timpul instalării.

Tuburile de protecţie Kaifoam PE-DWS executate din folie PE, prin debitare la dimensiune şi termosudare cu bandă de închidere, oferă protecţie ţevilor metalice îngropate în pereţi, de materiale chimice, care pot fi dizolvate din materialele de construcţii.

Tuburile de protecţie Kaifoam PE-AB executate din folie PE, prin debitare la dimensiune şi termosudare cu bandă de închidere, împiedică formarea condensului aparent pe suprafaţa ţevilor de ventilaţie, canalizare şi celor pluviale, asigurând atenuarea acustică a zgomotelor produse de aceste instalaţii.

   
  Teasertext for results and related content
  Kaifoam PE este o izolație din polietilenă de înaltă calitate, ușor de prelucrat, pentru instalațiile de încălzire și sanitare.

  Images

  Thumbnail for sliders
  Kaifoam PE. Saves energy and offsets pipe freezing in domestic applications
  Background for Infoboxes
  Thumbnail for related content

  Product Overview fields

  Related Content

  Tagging columns

  Product ID
  Kaifoam PE
  Product category
  insulation
  Attributes
   
  Countries
  ROU - ro
  Polymer
   
  Test Methods
   
  Application Areas
  HVAC Applications; Commercial Heating; Domestic Heating; Acoustic Applications
  Tags
  Insulation

  Technical columns

  Target
  products/elastomeric-foams/benefits
  Footer Link
   
  Footer Link Name