Sign In

Kaiflex ST s2
Utilizare multilaterala. Protectie optimala in caz de incendiu.

Product

Kaiflex ST s2

Body text (for non PDB products only!)

În ultimii ani, în Europa au crescut cerințele privind protecția împotriva incendiilor a construcțiilor, și în special a celor privind creșterea siguranței persoanelor în caz de incendiu. Din ce în ce mai mult, se impune o răspândire limitată a emisiilor de fum, care corespunde unei clase de dezvoltare a nivelului emisiilor de fum "s2", conform EN 13501-1 ca cerință minimă pentru produsele de construcție ignifuge. Cu materialul izolant Kaiflex ST s2, Kaimann îndeplinește nivelul ridicat al cerințelor și oferă o protecție sporită împotriva incendiilor: Materialul izolant din cauciuc cu celule închise prezintă o dezvoltare limitată a emisiilor de fum cu s2, este auto extingibil și nu picură. Cu aceste proprietăți, materialul izolant îndeplinește cerințele europene exigente pentru materialele de construcție inflamabile, precum MVV TB, VKF RF2, clasa O (conform reglementărilor de construcție din Marea Britanie) și clasa 1 (test conform BS46-7) pentru răspândirea flăcării de-a lungul suprafeței.

Materialul izolant universal pentru utilizare flexibilă

Dar Kaiflex ST s2 se evidențiază atât prin protecția fiabilă împotriva incendiilor, cât și prin aplicabilitatea sa universală. Datorită gamei sale largi de produse și corelat cu avantajele colierului izolant și a adezivului special, materialul izolant poate fi utilizat pentru proiecte de orice dimensiune, fără a fi necesară schimbarea materialului sau producătorului. Astfel, Kaiflex ST s2 reprezintă standardul Kaimann în materie de izolare tehnică.

Materialul izolant poate fi utilizat pentru țevi reci și calde și pe țevi de diametre diferite – atât în încăperi încălzite de dimensiuni mici, cât și în cadrul proiectelor mari. Mai ales în contextul creșterii frecvenței instalării sistemelor de temperatură alternativă, materialul izolant previne în mod fiabil formarea condensului și coroziunii și, dacă este dimensionat corect, îndeplinește și cerințele legale pentru sistemele de distribuție a apei calde și a căldurii. Produsul este utilizat în cazul sistemelor de refrigerare și aer condiționat pentru a izola conductele din clădirile care deservesc instituții publice și comerciale, cu aflux foarte mare de persoane, precum aeroporturi, complexe mari de birouri, hoteluri, dar și clădiri rezidențiale, uzine industriale și în construcții navale De asemenea, datorită structurii anti microbiene și fără fibre pentru cerințe ridicate în materie de igienă, Kaiflex ST s2 este deosebit de adecvat pentru utilizarea în unități sanitare, de ex. pentru spitale.

Testat și certificat - valori tehnice foarte bune

Kaiflex ST s2 impresionează prin valorile sale tehnice la cel mai înalt nivel, pe lângă aplicabilitatea sa versatilă: Datorită conductivității sale termice foarte scăzute și a celor mai bune valori ale rezistenței la difuzie a vaporilor de apă, materialul izolant Kaimann este extrem de eficient din punct de vedere energetic și oferă o protecție sustenabilă împotriva pierderilor de energie. Produsul acționează eficient ca o barieră de vapori și previne în mod fiabil condensul, ceea ce minimizează foarte mult riscul de coroziune sub izolație. În acest mod, Kaiflex ST s2 garantează performanțe fiabile în materie de izolație, pe toată durata de viață a sistemului.

Tuburile Kaiflex ST s2 sunt disponibile ca produse standard sau autoadezive, cu lungimi de 2 și 1,2 m. Indiferent de varianta aleasă, procesarea se realizează facil.

De asemenea, prin intermediul Declarațiilor de produs privind mediul (EPD) evaluarea ciclului de viață al materialelor izolante Kaimann devine și mai transparentă, fapt ce asigură susținerea acordată de companie proceselor de planificare și certificare a clădirilor sustenabile.

Teasertext for results and related content
În ultimii ani, în Europa au crescut cerințele privind protecția împotriva incendiilor a construcțiilor, și în special a celor privind creșterea siguranței persoanelor în caz de incendiu.

Images

Thumbnail for sliders
Background for Infoboxes
Thumbnail for related content

Product Overview fields

Related Content

Tagging columns

Product ID
Kaiflex ST s2
Product category
coverings
Attributes
 
Countries
ROU - ro
Polymer
 
Test Methods
 
Application Areas
Refrigeration; Cold Water Applications; HVAC Applications; Lebensmittelindustrie; Pharmaceutical Industries; Low temperature applications; Heavy Industries; Domestic Heating
Tags
NoSearch; NoSelector

Technical columns

Target
products/elastomeric-foams/benefits
Footer Link
 
Footer Link Name