Sign In

Kaiflex RT-KKplus s1/s2
Previne formarea condensului și a punților termice

Product

Kaiflex RT-KKplus s1/s2

Body text (for non PDB products only!)

Colierul izolant Kaiflex RT-KKplus s1/s2 este o combinație de segmente PUR/PIR deosebit de rezistente la presiune, care sunt încorporate în izolantul elastomeric Kaiflex KKplus, care în exterior este protejată cu folie INCERAM-Cladding, care va asigura emisie de fum foarte redusă sau din material plastic, care va asigura rezistenţă colierului izolant. Ca și izolanţii Kaiflex KKplus și colierul izolant înlătură formarea condensului, a punţiilor termice și formarea coroziunii ţevii. Prin bariera de vapori integrată și conectare autoadezivă, a fost obţinută un cuplaj termic excelent. Cu stratul integrat de barieră de vapori si cu straturile autoadezive de pe capetele segmentelor și a foliei, care asigură fixarea colierului izolant pe ţevi, poate fi obţinută un strat izolant termic excelent.

Stratul INCERAM-Cladding aplicată pe suprafaţa colierului izolant Kaiflex RT-KKplus s1/s2, oferă o emisie de fum redusă și simultan o întârziere arderii cu flacără. În caz de incendiu, prin urmare, contribuie în mod semnificativ la protecția persoanelor: căile de evacuare rămân vizibile și pericolul de intoxicare sau de sufocare este redus în mod semnificativ.

  • Prevenirea fiabilă a punților termice
  • Efect de barieră de vapori integrat
  • Prevenirea pierderilor de energie
  • Performanță fiabilă pe termen lung
  • Ușor de montat
  • Cu Kaiflex KKplus s1 este clasificată în clasa superioară, iar cu Kaiflex KKplus s2 în clasa medie de emisie de fum, conform solicitărilor clasificărilor europene.
Teasertext for results and related content
Stratul INCERAM-Cladding aplicată pe suprafaţa colierului izolant Kaiflex RT-KKplus s1/s2, oferă o emisie de fum redusă și simultan o întârziere arderii cu flacără.

Images

Thumbnail for sliders
Background for Infoboxes
Thumbnail for related content

Product Overview fields

Related Content

Tagging columns

Product ID
Kaiflex RT-KKplus s1/s2
Product category
special-products
Attributes
 
Countries
ROU - ro
Polymer
 
Test Methods
 
Application Areas
Refrigeration; Cold Water Applications; Air-Conditioning; HVAC Applications; Food Industries; Pharmaceutical Industries; Shipbuilding; Heavy Industries; Acoustic Applications
Tags
Ancillaries; NoSelector

Technical columns

Target
products/elastomeric-foams-special-application/benefits
Footer Link
 
Footer Link Name