Sign In

R-FORCE
Semi-rigid elastomeric foam

Product

R-FORCE SERIEF

Body text (for non PDB products only!)

Materialul

R-FORCE nu este în sine un material, ci o tehnologie. Un material izolator elastomeric, cunoscut sub denumirea Kaiflex, constituie baza unei metode înregistrată ca brevet, ce creează o spumă de calitate superioară, rezistentă la compresiune şi compusă din micro celule. Rezistenţa poate varia în intervalul dintre 80 şi până peste 150 kPa (EN 826). R-FORCE conferă produselor elastomerice proprietăţi unice, ce nu pot fi atinse de nici un alt material.

Toate materialele R-FORCE dispun de un excelent comportament la compresiune: cu cât mai mare este presiunea exercitată, cu atât mai mare este forţa opusă este dezvoltată de Kaiflex R-FORCE. Acest comportament progresiv la presiune înseamnă, în comparaţie cu spumele termoplastice sau rigide, o siguranţă mărită în utilizare: în timp ce spumele standard reacţionează numai proporțional la presiune, R-FORCE exercită o forţă opusă extremă, ceea ce înpiedică compresiunea.

 

Aplicaţii

Spumele R-FORCE sunt ideale pentru toate aplicaţiile, care necesită rezistenţă în combinaţie cu posibilitatea unei puneri facile în operă şi menţinerea proprietăţilor elastice, ca:

  • Coliere izolante pentru ţevi, suporţi şi reazeme pentru ghene
  • Izolanti rezistenti mecanici, care pot suporta compresia pentru izolări de conducte şi rezervoare
  • Sisteme izolante (prefabricate) pentru armături şi instalaţii, de exemplu pompe, valve
  • Semi-cochilii pentru conducte, piese T, etc.
  • Izolanţi pentru ţevi îngropate subteran

 

Tipurile R-FORCE

 

R-FORCEKaiflex R-FORCE este spumă rigidă şi rezistentă, însă datorită fabricatiei bazate pe cauciuc, este flexibilă. Este necasantă, din acest motiv poate supota sarcini grele.
 
R-FORCEplusR-FORCEplus, izolant care asigură montaj rapid, sigur şi multilaterală, în oricare loc pe şantier sau în atelier, datorită plăcilor predecupate R-FORCEplus V-Cut, care sunt în curs de brevetare.
Teasertext for results and related content
R-FORCE este spumă rigidă şi rezistentă, însă datorită fabricatiei bazate pe cauciuc, este flexibilă. Este necasantă, din acest motiv poate supota sarcini grele.

Images

Thumbnail for sliders
Background for Infoboxes
Thumbnail for related content

Product Overview fields

Related Content

Tagging columns

Product ID
R-FORCE
Product category
special-products
Attributes
 
Countries
ROU - ro
Polymer
 
Test Methods
 
Application Areas
Heavy Industries; Marine & Offshore Applications
Tags
Special-Products; Productselector; Offline

Technical columns

Target
products/elastomeric-foams-special-application/benefits
Footer Link
 
Footer Link Name