Sign In

Kaiflex KKplus s1
Fără compromisuri, pentru că asigură securitate!

Product

Kaiflex KKplus s1

Body text (for non PDB products only!)

Anual 10.000 de persoane îşi pierd viaţa de efectele ale incendiilor în Europa – numai în Germania 600 de persoane, din 200.000 de persoane afectate de incendii. Dintre persoanele care au decedat, peste 80 de procente nu sunt de efectele directe ale flăcărilor decedate, ci de emisia de fum rezultată în urma arderii. În caz de incendiu, fiecare secundă contează. Deci este foarte important ca persoanele prinse în capcană să găsească rapid căile de evacuare. Acest lucru este posibil numai dacă emisia de fum este redusă, comportamentul de emisie de fum ale materialelor de izolante tehnice are un rol de decizie în acest caz. Sistemul de izolant tehnic Kaiflex KKplus s1 este propunerea noastră finală pentru izolarea termică a instalaţiilor din clădiri. Este deosebit de potrivit pentru utilizarea în clădiri publice de mare trafic, comerciale și rezidențiale.

Izolantul Kaiflex KKplus s1 este cunoscută ca primul material izolant din lume, flexibilă, neagră, care îndeplineşte cerinţele clasei de inflamabilitate la foc de B/B<sub>L</sub>-s1, d0. Datorită tehnologiei KaiCene-Tehnologie și protecției antifoc Inceram-Cladding, Kaiflex KKplus s1 oferă o emisie de fum foarte scăzută și o rezistență ridicată la flăcări în același timp. Astfel, contribuie în mod semnificativ la securitatea personală: căile de evacuare rămân vizibile și posibilitatea de întoxicare sau de sufocare este redusă în mod semnificativ. În caz de incendiu salvează vieţi. Proiectanţii și executanţii echipate cu Kaiflex KKplus s1 stau în partea ceea sigură.

  • Noul nostru standard de securitate pentru clădiri de mare trafic, publice și comerciale
  • Emisia de fum minimă şi încadrarea ca material izolant greu inflmabil, asigură factorul decisiv de siguranță suplimentară personală în caz de incendiu
  • Protecţie activă la foc datorită INCERAM-Cladding (plăci protejate)
  • Minimalizează pierderile termice
  • Protejează efectiv de apariţia condensului şi menţine în timp această performanţă
  • Montaj simplu asigurată de tehnologia KaiCene-Technologie (tuburi neprotejate)
  • Colierul izolant, banda adezivată și adezivul special măresc fiabilitatea sistemului

 

 

 


Teasertext for results and related content
Sistemul de izolant tehnic Kaiflex KKplus s1 este propunerea noastră finală pentru izolarea termică a instalaţiilor din clădiri.

Images

Thumbnail for sliders
Background for Infoboxes
Thumbnail for related content

Product Overview fields

Related Content

Tagging columns

Product ID
Kaiflex KKplus s1
Product category
insulation
Attributes
 
Countries
ROU - ro
Polymer
 
Test Methods
 
Application Areas
Refrigeration; Cold Water Applications; Air-Conditioning; Lebensmittelindustrie; Pharmaceutical Industries; Shipbuilding; Acoustic Applications; Low temperature applications
Tags
Insulation

Technical columns

Target
products/elastomeric-foams/benefits
Footer Link
 
Footer Link Name