Sign In

Kaifinish
Protejează și conservă

Product

Kaifinish

Body text (for non PDB products only!)

Kaifinish este un sistem de vopsea. Astfel este ușor de prelucrat și se uscă rapid. Vopsiri de straturi multistrat și renovări pot finalizate într-un foarte timp scurt.

Vopselele Kaifinish au fost testate cu izolanții elastomerice Kaiflex, Kaisound și R-FORCE pentru compatibilitate între ele: Prin urmare, ele nu afectează proprietățile materialelor izolante atunci când sunt utilizate corespunzător. De asemenea sistemul de anticoroziv este compatibil şi cu adezivii speciale cu care izolanţii Kaiflex sunt lipite.

Sistemul anticoroziv Kaifinish oferă protecție împotriva coroziunii prin ecranare, astfel izolarea metalului este realizată prin excluderea aerului și a umezelii. Spre deosebire de sistemele de protejare a suprafeței (nichelare, zincare, etc.), Kaifinish este o protecție pasivă, efectul său protector nu se schimbă în timp și poate fi mai rapid utilizată.

  • Sistemul de protecție anticorozivă este formată din trei elemente: Kaifinish Primer (Soluţie de adeziune), Kaifinish Base (Vopsea de bază) und Kaifinish Cover (Vopsea email)
  • Rapid, simplu şi sigur
  • Izolarea metalelor este realizată prin excluderea aerului și a umezelii
  • Compatibil cu adezivii speciale Kaiflex
Teasertext for results and related content
Das Kaifinish Lacksystem bietet einen passiven Korrosionsschutz durch Isolierung des Materials durch Luft- und Feuchtigkeitssausschluss.

Images

Thumbnail for sliders
Background for Infoboxes
Thumbnail for related content

Product Overview fields

Related Content

Tagging columns

Product ID
Kaifinish
Product category
special-products
Attributes
 
Countries
ROU - ro
Polymer
 
Test Methods
 
Application Areas
Refrigeration; Cold Water Applications; Low temperature applications; Air-Conditioning; HVAC Applications; Lebensmittelindustrie; Pharmaceutical Industries; Domestic Heating
Tags
Special-Products; Productselector

Technical columns

Target
products/elastomeric-foams-special-application/benefits
Footer Link
 
Footer Link Name