Sign In
Kaimann - Insulation Solutions for Air-Conditioning Applications

Application Area

Climatizare / răcire

Header Slider Images

​​​​​​​​​​​​Climatizare / răcire

Instalaţiile de aer condiţionat de split au devenit indispensabile în zilele noastre. Pe timpul verii trebuie să se menţină temperaturi plăcute peste tot în birou, în magazine şi în spaţiile de agrement. Starea de confort fizic ocupă astfel primul loc între priorităţile majore.

În cazul acestui tip de procese extrem de intensive energetic este astfel foarte importantă utilizarea materialelor izolante elastomerice cu celule închise din perspectiva consumului de energie, pentru ca instalaţia de aer condiţionat să poată funcţiona cât mai eficient posibil. Pierderile energetice scăzute precum şi evitarea formării de igrasie reprezintă cheia succesului privind utilizarea optimă a energiei consumate.

Umiditatea poate accelera în mod drastic coroziunea conductelor cu ţevi din cupru ale instalaţiilor de aer condiţionat. Coroziunea scurtează durata de viaţă a conductelor cu ţevi, o reparaţie putând fi astfel foarte costisitoare. De aceea este foarte important să se împiedice formarea de condensat la conductele cu ţevi.

Sistemul de conducte în integralitatea sa trebuie să fie etanşeizat prin intermediul unei izolaţii elastomerice cu celule închise. Astfel umezeală nu are nici o şansă să ajungă la ţeavă. Într-o situaţie ideală, izolaţia trebuie să aibă următoarele caracteristici:

Teasertext for results and related content
Kaiflex protejează ţevile instalaţiilor de aer condiţionat.

Images

Thumbnail for sliders
Background for Infoboxes
Thumbnail for related content

Related Content

Tagging columns

Products
 
Design considerations
 
Countries
ROU - ro
Polymer
 
Material Format
 
Test Methods
 
Application Areas
Air-Conditioning
Tags
 

Technical columns

Target
solutions
Footer Link
 
Footer Link Name