Sign In

Kaiflex ST s2
Mnohonásobné možnosti použití. Optimální jistota v případě požáru.

Product

Kaiflex ST s2

Body text (for non PDB products only!)

Kravene til strukturell brannbeskyttelse og spesielt økningen i personlig sikkerhet i tilfelle brann har økt i Europa i årevis. Det kreves i økende grad en begrenset røykutvikling, som tilsvarer en røykutviklingsklasse på "s2" i henhold til EN 13501-1 som minimumskrav for flammehemmende byggevarer. Kaimann oppfyller de økte kravene og tilbyr med Kaiflex ST s2 økt brannsikkerhet: Isolasjonsmaterialet laget av lukket cellegummi viser begrenset røykutvikling med s2, slukker selv og drypper ikke. Med disse egenskapene oppfyller isolasjonsmaterialet de krevende europeiske kravene til brennbare bygningsmaterialer som MVV TB, VKF RF2, klasse O (i henhold til britiske byggeforskrifter) og klasse 1 (test i henhold til BS46-7) for overflatespredning av flamme.

Det universelle isolasjonsmaterialet for fleksibel bruk

Men Kaiflex ST s2 scorer ikke bare med pålitelig brannbeskyttelse, men også med sin universelle anvendelighet. Takket være det brede produktspekteret og i forbindelse med systemfordelene med rørstøtter og spesielle lim, kan isolasjonsmaterialet brukes til alle prosjektstørrelser uten å måtte bytte materiale eller produsent. Dette gjør Kaiflex ST s2 til Kaimann-standarden innen teknisk isolasjon.

Isolasjonsmaterialet kan brukes til kalde og varme rør og på forskjellige rørdiametre - både i små oppvarmingsrom og i store prosjekter. Spesielt når det gjelder vekslende temperaturanlegg som installeres oftere og oftere, forhindrer det pålitelig dannelse av kondens og korrosjon, og hvis det er riktig dimensjonert, oppfylles det samtidig lovkravene for varmtvanns- og varmefordelingssystemer. Den brukes i kjøle- og klimaanleggssystemer for å isolere rørledninger i høyt besøkte offentlige og kommersielle bygninger som flyplasser, store kontorkomplekser, hoteller, så vel som i boligbygg, industrianlegg og i skipsbygging. Takket være sin antimikrobielle og fiberfrie struktur for høye hygieniske krav, er Kaiflex ST s2 også spesielt egnet for bruk i helsetjenester som B. egnet for sykehus.

Testet og sertifisert - veldig gode tekniske verdier

I tillegg til den allsidige anvendeligheten imponerer Kaiflex ST s2 med sine tekniske verdier på høyeste nivå: Takket være svært lav varmeledningsevne og de beste verdiene for diffusjonsmotstand mot vanndamp, er Kaimann-isolasjonsmaterialet ekstremt energieffektivt og gir varig beskyttelse mot energitap. Den fungerer effektivt som en dampsperre og forhindrer pålitelig kondens, noe som i stor grad minimerer risikoen for korrosjon under isolasjonen. På denne måten garanterer Kaiflex ST s2 pålitelig isolasjonsytelse gjennom hele systemets levetid.

Kaiflex ST s2-slangene er tilgjengelige som standardprodukt eller selvklebende i lengder på 2 og 1,2 m. Uansett hvilken variant som velges, er behandlingen enkel.

Environmental Product Declarations (EPD) gjør også livssyklusvurderingen av Kaimann-isolasjonsmaterialer enda mer gjennomsiktig, som selskapet støtter planlegging og sertifisering av bærekraftige bygninger.

Teasertext for results and related content
Kravene til strukturell brannbeskyttelse og spesielt økningen i personlig sikkerhet i tilfelle brann har økt i Europa i årevis.

Images

Thumbnail for sliders
Background for Infoboxes
Thumbnail for related content

Product Overview fields

Related Content

Tagging columns

Product ID
Kaiflex ST s2
Product category
coverings
Attributes
 
Countries
NOR - no
Polymer
 
Test Methods
 
Application Areas
Refrigeration; Cold Water Applications; HVAC Applications; Lebensmittelindustrie; Pharmaceutical Industries; Low temperature applications; Heavy Industries; Domestic Heating
Tags
NoSearch; NoSelector

Technical columns

Target
products/elastomeric-foams/benefits
Footer Link
 
Footer Link Name