Sign In

Blog

 Met Kaimann trefzeker calculeren

Header Slider Images

Materiaalverbruik trefzeker calculeren

Korte bouwtijd, hoge kostendruk, de volgende opdracht reeds in voorbereiding - op de bouwplaats moet het er in de regel snel en efficiënt aan toe gaan.Dat geldt ook voor het aanbrengen van de technische isolatie. Alles wat van tevoren berekend kan worden kan daarbij behulpzaam zijn.

De Oplossing: een technisch hulpmiddel van Kaimann, waarmee de isolatiemonteur het te verwachten materiaalverbruik van tevoren kan berekenen. Dit hulpmiddel geeft een overzicht aan van Kaiflex produkten betreffende het richtverbruik (plaatmaterial) en de minimale benodigde isoltiedikte volgens de VDI2055. Daarmee kan eenvoudig en snel berekend worden hoeveel materiaal voor een bepaald projekt ingepland dient te worden.Daarnaast geeft de brochure uitkomst over de hoeveelheid lijmverbruik bij het vewerken van slangmateriaal. Daarnaast geeft deze aan hoeveel Kaiflex tape voor het afdichten van de naden en andere lijmverbindingen zoals bij applicaties of aftakkingen benodigd is.

Het resultaat: De offerte aan de klant kan wat betreft het verbruik van materiaal nauwkeuriger worden samengesteld. Het verlies aan materiaal of het verkeerd bestellen van materiaal kan zo worden gereduceerd tot een minimum.

Download „Materiaalverbruik bij het verwerken van Kaiflex“
Teasertext for results and related content
Een technisch hulpmiddel van Kaimann, waarmee de isolatiemonteur het te verwachten materiaalverbruik van tevoren kan berekenen.

Images

Thumbnail for news overview
Background for Infoboxes
Thumbnail for related content

Related Content

Tagging columns

Products
 
Countries
NLD - nl; BEL - nl
Attributes
 
Test Methods
 
Application Areas
 
Tags
 
Topics
 

Technical columns

Article Date
9/16/2019
Target
blog-technical-insulation