Sign In

News

Kaimann levert het bewijs van duurzaamheid

Header Slider Images

Kaiflex speciaal lijm 494 HHF met LEED certificering

Om het gebruik van Kaiflex lijmen bij de certificering van duurzame gebouwen makkelijker te maken heeft Kaimann BV haar lijmen conform de productdeclaratie voor het internationale gerenommeerde gebouwcertificeringssysteem LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) opgesteld.

LEED v4 behoort tot de internationaal bekendste klassificatie-systemen tbv. energie en milieuvriendelijk ontwerp van gebouwen. Met dit certificerings- systeem wordt onroerend goed obv. verscheidene criteria tav. energieverbruik en mileuvriendelijkheid beoordeeld. Voor de beoordeling van technische isolatie en de daarbij horende hulpmiddelen zoals lijm en tape zijn de criteria: " materiaal en grondstoffen" alsmede "luchtkwaliteit in gebouwen" relevant. Lijmen mogen daarbij de door LEED aangegeven grenzen voor VOCĀ“s (Volatile Organic Compounds) niet overschrijden. De Kaiflex speciaal lijm komt aan deze vereiste tegemoet.

De halogeenvrije en Green Buiding conforme speciaal lijm Kaiflex 494 HHF is speciaal voor een betrouwbare verlijming van Kaiflex HFplus s2 met hoge aanvangshechting ontwikkeld, om daarmee de richtlijnen van alle gebouwcertificering systemen - naast LEED ook DGNB of BREEAM - optimaal te vervullen.

Teasertext for results and related content
Kaiflex speciaal lijm 494 HHF met Leed certificering.

Images

Thumbnail for news overview
Background for Infoboxes
Thumbnail for related content

Related Content

Tagging columns

Products
 
Countries
NLD - nl; BEL - nl
Attributes
 
Test Methods
 
Application Areas
 
Tags
 
Topics
Products

Technical columns

Article Date
2/11/2020
Target
news