Sign In

Kaiflex HT s2
Effektiv og hygienjnisk isoleringsløsning til sanitets- og opvarmning

Product

Kaiflex HT s2

Body text (for non PDB products only!)

Isoleringsmaterialet Kaiflex HT s2 er universelt anvendeligt; det minimerer ikke kun tab af varme og energi, det sørger ydermere for pålidelig brandsikring i henhold til tyske kravene for tekniske byggeprojekter, MVV TB. Derfor slår dette materiale to fluer med ét smæk, idet det er det optimale valg for bygherrer, der lægger vægt på såvel høj energieffektivitet og maksimal sikkerhedsstandard.

Målet er effektiv energi

Såfremt rør, ledninger, ventiler og muffer eller samlinger er isoleret dårligt eller ikke hele vejen igennem, koster dette varmetab. Derved mister bolig, arbejdslokale og værksted energi, allerede før varmen er nået frem til målet. Isoleringen spiller derfor en central rolle ved omsætningen af energi, idet den sørger for at varmen kommer og holdes på plads, der, hvor der er brug for den. Kaimann udvikler og forbedrer sine Kaiflex produkter løbende, for hele tiden at være på toppen af målene for energibesparelser, samtidigt med at vigtige aspekter som indeklima, pålidelig produktkvalitet, sikkerhed ved brand og enkelte og praktiske løsninger er i fokus.

Ydedygtig og mangesidet

Resultatet er Kaiflex HT s2. En universelt anvendelig isolering af indre rørledninger, fx drikkevand, koldt og varmt vand, foruden varmerør i private og erhvervsejendomme. Med det velkendte og pålidelige sortiment inden for VVS, varme og klima tilbyder vi løsninger indenfor alle anvendelsesområder, der er omfattet af til den tyske bygnings-energi-loven, GEG, således velegnet til fx anvendelse i klasse A med 100 % isoleringstykkelse i uopvarmede kælderlokaler. Takket være Kaiflex HT s2’s varmeisoleringsværdi ligger varmeledningsevnen konstant indenfor alle dimensioner lJ  på +40 °C ≤ 0,040 W/(m·K). Dermed kan bygningens energiudgifter sænkes betydeligt allerede gennem isolering af de tilgængelige rørledninger. Samtidigt sørger den lave varmeledningsevne for at de definerede temperaturer for koldtvandsrør (DIN 1988-200) såvel som varmtvandsrør (DIN EN 806-2) er sikret konstant, således at legionella forebygges. Kaiflex HT s2 indeholder hverken gasser som CFC, H-CFC eller fibre og bidrager derved til et godt indeklima.

Takket være sin lukkede cellestruktur fungerer det grå slangesortiment som dampspærre og forhindrer dannelse af kondens og korrosion (CUI-corrosion under insulation). Takket være sin antimikrobielle struktur klarer isoleringen sit job uden anvendelse af biocider og beskytter således pålideligt mod dannelse af svampe og bakterier (Eurofin-certificeret). Desuden minimerer Kaiflex s2 uønsket støj fra væskeførende rør såsom klukke- eller knækkelyde.

Brandsikring - en udfordring

Kravene til en lavere røgudvikling er steget i hele Europa: De skærpede regler for byggeteknik (MVV TB) kræver at byggematerialer ved byggeforetagender, der kræver tilladelse, som fx nybygning eller renovering og ændringer af bestående substans, skal opfylde de nye minimumsnormer C/CL-s2, d0. Her opnår du en pålidelig brandsikring med Kaiflex HT s2: Isoleringen med klasse CL-s2, d0 betyder, at røgudviklingen mindskes; den er selvslukkende og den drypper ikke. Den opfylder således ved alle dimensioner de skærpede krav for materialer med „lav flammespredningsevne“ i hh. til MVV TB.

Nem montering

Kaiflex HT s2 fås i tre varianter til små rør-dimensioner: som endeløs slange, og som standardslange i 2 m. Såfremt dette ønskes, også selvklæbende. Selv i meget vanskelige monteringsituationer kan denne isolering hurtigt og nemt anvendes; dette mærkes især ved arbejdet med at fremstille formelementer og fittings.

Teasertext for results and related content
Isoleringsmaterialet Kaiflex HT s2 er universelt anvendeligt; det minimerer ikke kun tab af varme og energi, det sørger ydermere for pålidelig brandsikring i henhold til kravene for tekniske byggeprojekter, MVV TB.

Images

Thumbnail for sliders
Background for Infoboxes
Thumbnail for related content

Product Overview fields

Related Content

Tagging columns

Product ID
Kaiflex HT s2
Product category
insulation
Attributes
 
Countries
DNK - da
Polymer
 
Test Methods
 
Application Areas
Acoustic Applications; HVAC Applications; Domestic Heating
Tags
NoSearch; NoSelector

Technical columns

Target
products/elastomeric-foams/benefits
Footer Link
 
Footer Link Name