Sign In

Kaiflex ST s2
Mnohonásobné možnosti použití. Optimální jistota v případě požáru.

Product

Kaiflex ST s2

Body text (for non PDB products only!)

Kravene til strukturel brandbeskyttelse og især til at øge den personlige sikkerhed i tilfælde af brand er steget i Europa i årevis. Der er en stigende efterspørgsel efter begrænset røgudvikling, hvilket svarer til en røgudviklingsklasse "s2" i henhold til EN 13501-1 som minimumskrav til brandhæmmende byggeprodukter. Kaimann opfylder de øgede krav og tilbyder øget brandsikkerhed med Kaiflex ST s2: Isoleringsmaterialet af lukkede gummiceller har en begrænset røgudvikling med s2, er selvslukkende og drypper ikke. Disse egenskaber betyder, at isoleringsmaterialet opfylder de krævende europæiske krav til brændbare byggematerialer som MVV TB, VKF RF2, klasse O (i overensstemmelse med de britiske bygningsforskrifter) og klasse 1 (testet i overensstemmelse med BS46-7) for flammespredning på overfladen.

Det universelle isoleringsmateriale til fleksibel brug

Men Kaiflex ST s2 scorer ikke kun med pålidelig brandbeskyttelse, men også med sin universelle anvendelighed. Takket være det brede produktsortiment og i forbindelse med systemfordelene ved rørstøtter og specialklæbemidler kan isoleringsmaterialet anvendes til projekter af enhver størrelse uden at skulle skifte materiale eller producent. Kaiflex ST s2 viser sig således at være Kaimanns standard inden for teknisk isolering.

Isoleringsmaterialet kan anvendes til kolde og varme rør og til forskellige rørdiametre - både i små kedelrum og i store projekter. Især i forbindelse med de stadig hyppigere installerede vekselvarmeanlæg forhindrer det pålideligt dannelse af kondensvand og korrosion og opfylder samtidig de lovmæssige krav til varmtvands- og varmefordelingssystemer, når det er korrekt dimensioneret. Det anvendes i køle- og klimaanlæg til isolering af rørledninger i stærkt trafikerede offentlige og kommercielle bygninger som f.eks. lufthavne, store kontorkomplekser, hoteller, samt i boligbygninger, industrianlæg og skibsbyggeri. Takket være den antimikrobielle og fiberfri struktur, der opfylder høje hygiejnekrav, er Kaiflex ST s2 også særlig velegnet til brug i sundhedsfaciliteter som f.eks. hospitaler.

Testet og certificeret - meget gode tekniske værdier

Ud over de mange anvendelsesmuligheder imponerer Kaiflex ST s2 med tekniske værdier på højeste niveau: Takket være den meget lave varmeledningsevne og de bedste værdier for vanddampdiffusionsbestandighed er Kaimann-isoleringsmaterialet ekstremt energieffektivt og giver varig beskyttelse mod energitab. Den fungerer effektivt som dampspærre og forhindrer pålideligt kondensvand, hvilket minimerer risikoen for korrosion under isoleringen. Kaiflex ST s2 sikrer således en pålidelig isoleringsevne i hele systemets levetid.

Kaiflex ST s2-slanger fås som standardprodukt eller selvklæbende i længder på 2 og 1,2 m. Uanset hvilken variant der vælges, er det let at behandle den.

Med miljøproduktdeklarationerne (EPD) bliver livscyklusvurderingen af Kaimanns isoleringsmaterialer også endnu mere gennemsigtig, hvormed virksomheden støtter planlægningen og certificeringen af bæredygtige bygninger.

Teasertext for results and related content
Kravene til strukturel brandbeskyttelse og især til at øge den personlige sikkerhed i tilfælde af brand er steget i Europa i årevis.

Images

Thumbnail for sliders
Background for Infoboxes
Thumbnail for related content

Product Overview fields

Related Content

Tagging columns

Product ID
Kaiflex ST s2
Product category
coverings
Attributes
 
Countries
DNK - da
Polymer
 
Test Methods
 
Application Areas
Refrigeration; Cold Water Applications; HVAC Applications; Lebensmittelindustrie; Pharmaceutical Industries; Low temperature applications; Heavy Industries; Domestic Heating
Tags
NoSearch; NoSelector

Technical columns

Target
products/elastomeric-foams/benefits
Footer Link
 
Footer Link Name