Sign In

Kaiflex RT-KKplus s1/s2
Bærebeskyttelse mod termisk brodannelse og korrosion

Product

Kaiflex RT-KKplus s1/s2

Body text (for non PDB products only!)

Kaiflex RT-KKplus s1/s2-rørholdere er en kombination af ekstremt trykbestandige PIR-skumsegmenter indlejret i Kaiflex KKplus-isoleringsproduktet og er beskyttet af meget robust INCERAM-beklædning. Ligesom med Kaiflex KKplus-produkter fungerer rørholderne også som en pålidelig løsning til forebyggelse af termiske broer og forhindrer desuden rørkorrosion. Pålidelig termisk afkobling opnås ved hjælp af en integreret vanddampbarriere og selvklæbende samlinger.

Takket være INCERAM-beklædning giver Kaiflex RT-KKplus s1/s2-rørholdere lav røgudvikling og har samtidig høje flammehæmmende egenskaber. I tilfælde af brand bidrager de derfor væsentligt til personlig beskyttelse: Flugtvejene forbliver synlige, og risikoen for kvælning og forgiftning reduceres betydeligt.

  • Pålidelig forhindring af varmebroer
  • Integreret dampspærreeffekt
  • Forhindring af energitab
  • Pålidelig langtidsydelse
  • Enkel montage
  • Kaiflex KKplus s1-systemet overholder de højeste europæiske røgspecifikationer og Kaiflex KKplus s2-systemet krævende europæiske røgspecifikationer.
Teasertext for results and related content
Kaiflex RT-KKplus s1/s2-rørholdere er en kombination af ekstremt trykbestandige PIR-skumsegmenter indlejret i Kaiflex KKplus-isoleringsproduktet og er beskyttet af meget robust INCERAM-beklædning.

Images

Thumbnail for sliders
Background for Infoboxes
Thumbnail for related content

Product Overview fields

Related Content

Tagging columns

Product ID
Kaiflex RT-KKplus s1/s2
Product category
special-products
Attributes
 
Countries
DNK - da
Polymer
 
Test Methods
 
Application Areas
Refrigeration; Cold Water Applications; Lebensmittelindustrie; Pharmaceutical Industries; Low temperature applications; HVAC Applications; Heavy Industries
Tags
Ancillaries

Technical columns

Target
products/elastomeric-foams-special-application/benefits
Footer Link
 
Footer Link Name