​​

 

 

 

​​

 

 

 

 

Met Kaifix ECplus isolatiematerialen snel, milieuvriendelijk en goedkoop verlijmen

Op de bouwplaats moet het werk doorgaans in rap tempo worden uitgevoerd, daarnaast moet er wel zorgvuldig gewerkt worden - dit geldt vooral voor het verlijmen van isolatiemateriaal in slanguitvoering. Kaimann biedt haar verwerkers nu een pragmatisch tijdbesparend alternatief op de gangbare natte verlijming. Vanaf nu kan met de intelligente 2 zijdig klevende stootvoeg kleefringen Kaifix ECplus een snelle, betaalbare en makkelijke montage plaatsvinden van de Kaimann elastomeer slangen in de lengtes 1,20 en 2 m.

Kaifix ECplus is samengesteld uit hoogwaardig R-FORCE material met 2 zijdige kleeflaag, deze innovatieve kleefpads zijn stevig en toch buigbaar. Deze maken een snelle aaneenhechting van de slangen mogelijk zonder dat er vouwen of luchtinsluitingen kunnen optreden. De beschermfolie verwijderen, de pad op de slang aanbrengen en de volgende slang hier tegenaan drukken zorgt ervoor dat binnen een enkele seconde de hechting wordt gerealiseerd. Eenvoudiger en sneller bestaat gewoonweg niet! Optimaal afgestemd op Kaiflex produkten ontstaat met Kaifix ECplus een technische isolatie-oplossing met een hoge en duurzame betrouwbaarheid.

Tegelijkertijd voldoet de Kiaflex ECplus aan de vereisten van milieuvriendelijk en oplosmiddelvrij bouwen. De kleefpads zijn vrij van oplosmiddelen en kunnen daardoor zonder belemmering worden verwerkt in gebouwen waar de Green Building richtlijnen worden nagestreefd.

Met Kaifix ECplus is een eenvoudige en betrouwbare toepassing over de gehele linie gewaarborgd.

 

 

 

Laatste nieuws van Kaimann